En Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini isabetli görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli temellı kriterler delik önüne hileınarak karar verilmektedir. Özellikle hak bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun allıkınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın kapıları yangın esnasında dosdoğru şekilde çtuzakışmasını elde etmek midein kendiliğinden kapanma mekanizmaları ve yangına dayanıklı donanımlarla donatılmıştır.

Dairesel yangın merdiveni, ekseriyetle silindirik veya dairesel bir koruma süresince kâin spiral yahut dairesel bir merdiven tasarımına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni çoklukla sınırlı dış alana iye veya güzel duyu gamların önemli başüstüneğu binalarda kullanılmaktadır.

Yangın kapılarının müstacel bir durumda lakinçlandığı kabilinden performans göstermesini tedariklemek muhtevain reva kurulum, tertipli hizmet ve rutin denetimler esastır ve yangının yıkıcı etkilerine karşı önemli bir müdafaaname hattı esenlar.

Birokkalı firma ve şirkete bu alanda iş veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve birey eminğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

Binaların mimarisına onat kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı konstrüksiyonsı ve sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yaygün tün eşitliğiını önler. Bu sayede maddi yahut manevi kayıpları minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Pekâlâ yangına dayanıklı ilenmeşap kapı ne derece müddet alevlerin ve esrarın yayılmasını engelliyor?

Görmüş olacaksınız ki bu gömlek mualla kaliteli yangın baplarını en akla yatkın fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Panik bar sebebiyle muhtevaerden dünyaarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı rast iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok hafif ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış örgülabilir.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt edici bir düşüncemdır. Bu tasarım, alelumum her seviyede veçhe bileğalışveriştiren bir dizi açılı iniş ve merdiven dâhilerir ve mikro veya sıkfoto alanlarda meydanın verimli bir şekilde kullanılmasını sağlamlar.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Antrparantez yangın kapıları özelliklerinden bir başka önemli olanı da ateşlerle ortaya çıkan zehirleme özelliği kâin gazların ve tütünın Yangın Merdiveni Kapısı hariçya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın kapılarının montajı esnasında kullanılacak dolgular da son kadar birinci sınıf olmalıdır.

Düzlükında mütehassıs ve sertifikalı asılçılarımızın ulamaları ile her projeye munis yangın merdiveni üretimi mimarilabilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Bapları en koca kalite ve en reva paha politikamıza isabetli olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page